Kemp machines - Landbouw, GWW/Infra, Tuin en Park

Silozuigstation (MSZ)

Met het silozuigstation is het mogelijk om d.m.v. een zuigarm, zonder uit te stappen, mest uit een mestsilo of een mestcontainer te zuigen. Het zuigstation wordt met een slang aan de mestsilo gekoppeld en de afsluiter van de silo wordt opengezet.

Wanneer de zuigarm met de bolkop de trechter naar beneden drukt wordt de olie onder druk in een stikstof bol opgeslagen. Nu kan met een meegeleverde radiografische afstandsbediening de klep worden geopend. Als de tank vol is wordt d.m.v. de afstandsbediening de afsluiter gesloten en kan de zuigarm uit de trechter worden gehaald. Het mest uit de zuigarm kan in de bak opgevangen worden en bij de volgende tank eerst weer worden opgezogen.

Omschrijving

Het silozuigstation is standaard geleverd met een bak en een 8” afsluiter. Ten tweede is het silozuigstation standaard voorzien van een accord aansluiting. Tot slot wordt het silozuigstation compleet geleverd met twee droge 12V accu’s, deze zijn oplaadbaar in cabine door een externe stroomstekker in de cabine. De 12V accu is alleen nodig voor bediening.

Het zuigstation is compleet gegalvaniseerd, zodat het de invloeden van mest en weer kan weerstaan.

Geleverd zonder vrouwdeelkoppeling, 6/8’’

Sluiten