Kemp machines - Landbouw, GWW/Infra, Tuin en Park
Terug
MTLI

Machine transporter

Machine transporter

De machine transporter stelt u in staat om uw machines, zoals schudders of harken, snel en eenvoudig te verplaatsen. Met de haak kan het werktuig opgepakt worden, waarna deze kan steunen op het rubber. Met de trekpen is het ook mogelijk om wagens en aanhangers te verplaatsen.

Omschrijving

Er is keuze uit 4 types:

  • MT

De basis van de MT-adapter bestaat uit een frame met daarop een aantal montage mogelijkheden voor aanbouwdelen. Deze adapter kan op diverse hefmachine gekoppeld worden en dient als mogelijkheid om uitrustingstukken of aanbouwdelen mee oppakken.

  • MTL

De opbouw van de MTL-adapter is ongeveer gelijk aan die van de MT-adapter. Het verschil zit in de robuustheid van de uitvoering en de extra aanbouw opties.

  • MTLI (lepelinsteek)

De basis van de MTLI-adapter bestaat uit een frame met daarop een aantal koppel mogelijkheden voor aanbouwdelen. Deze adapter kan aan een hefmachine gekoppeld worden doormiddel van lepels en heeft de functie om uitrustingstukken of aanbouwdelen mee op te pakken en te verplaatsen.

  • MTLIL (lepelinsteek)

De opbouw van de MTLIL is bijna hetzelfde als de MTLI alleen is deze zwaarder uitgevoerd en kan men er dus ook een groter gewicht mee verplaatsen. Ook de functie van de MTLIL is hetzelfde als zijn kleinere broer.

Sluiten