Kemp machines - Landbouw, GWW/Infra, Tuin en Park
Terug

Youtube

Mechanische Terrein- en Wegenschuif (TenWM)

Verkijgbaar in rubberlengte: 1400, 1800, 2200, 2500 en 2700

De Terrein- en Wegenschuiven van Kemp zijn geschikt als modderschuif, mestschuif, vuilschuif, sneeuwschuif, etc. Het rubber is uitgevoerd met een staalinlaag waardoor het rubber slijtvaster is, echter is door deze staalinlaag de schuif niet geschikt als voerschuif.

De Terrein- en Wegenschuiven zijn in staat om zowel 45 graden links als rechts te zwenken, hierdoor is er een goede controle op het afvoeren van het vuil. Het zwenken is bij de mechanische variant mogelijk door een handmatige verstelling. De rubberschuif kan in 5 verschillende standen geplaatst worden, namelijk midden voor en zowel 45 graden als 22,5 graden links en rechts.

Omschrijving

De TenWM is verkrijgbaar is twee types, namelijk de TenWMG en de TenWM140. De TenWMG is standaard uitgevoerd met CAT 1 en 2 en lepelinsteek, hierdoor is de TenWMG geschikt voor heftrucks en trekkers. De TenWM140 is geschikt voor aanbouwdelen. Deze aanbouwdelen zijn demontabel (voor de aanbouwdelen zie het document Kemp aanbouwdelen).

De TenWM is volledig gegalvaniseerd. Hierdoor is de schuif niet meer gevoelig voor weersinvloeden, waardoor het rubber tot op het frame afgesleten kan worden.

De TenWM is verkrijgbaar is vijf verschillende breedtes, namelijk:

-          1.400 mm (enkel als TenWM140)

-          1.800 mm (enkel als TenWM140)

-          2.200 mm

-          2.500 mm

-          2.700 mm

Bij de keuze voor één van de werkbreedtes is het belangrijk om rekening te houden met de voertuigbreedte. Wanneer de schuif namelijk te smal is, kan het vuil niet naast het voertuig geschoven worden.

Voor extra specificaties, zie het document productspecificaties.

Opties:

De mechanische Terrein- en Wegenschuiven zijn standaard uitgevoerd met een rechte balk, echter is het ook mogelijk om voor handmatig verstelbare hoeken te kiezen (behalve bij de 1.400 mm variant). Deze hoeken zijn 35 graden te verstellen t.o.v. de balk. De verstelbare hoeken geven u meer controle om het vuil bij het rubber te houden en zo in de rijrichting weg te schuiven.

Sluiten