Kemp machines - Landbouw, GWW/Infra, Tuin en Park
Terug

Bermbalenprikker (BBP)

De bermbalenprikker van Kemp is zoals de naam al zegt geschikt voor het oppakken van bermbalen. Om deze bermbalen goed te kunnen klemmen is de BBP voorzien van een bovenklem. Deze bovenklem kan ver genoeg dicht om ook slappe balen te klemmen en te vervoeren.

Omschrijving

De balenprikker is standaard voorzien van driepunt. De BBP is zowel voorop als achterop de trekker te gebruiken. De bermbalenprikker is standaard geleverd met één bovenrek en zes tanden onder. Deze tanden zijn 45 mm. Het gewicht van de bermbalenprikker is ± 350 kg.

Naast de bermbalenprikker is ook een bermbalenklem verkrijgbaar.

Opties:

Bovenrek dubbel uitgevoerd: Het bovenrek is standaard als één geheel geleverd. Het is ook mogelijk om twee apart werkende bovenrekken te bestellen. Doordat er twee bovenrekken zijn kan de baal links en de baal rechts apart geklemd worden.

Uitgevoerd met extra spijlen voor slootvuil: Het frame heeft standaard vier staanders. Het is mogelijk om meer staanders te plaatsen zodat u slootvuil beter kan opschuiven en vervoeren.

Hydraulisch opklapbare tanden: Het voordeel hiervan is dat u de tanden op kan klappen wanneer u bijvoorbeeld zonder balen over de openbare weg rijdt.

Sluiten