Kemp machines - Landbouw, GWW/Infra, Tuin en Park
Terug

Youtube

Mechanische Terrein- en Wegenschuif (TenWM)

Verkijgbaar in rubberlengte: 1800, 2200, 2500 en 2700 mm

De Terrein- en Wegenschuiven van Kemp zijn geschikt als modderschuif, mestschuif, vuilschuif, sneeuwschuif, etc. Het rubber is uitgevoerd met een staalinlaag waardoor het rubber slijtvaster is, echter is door deze staalinlaag de schuif niet geschikt als voerschuif.

De Terrein- en Wegenschuiven zijn in staat om zowel 45 graden links als rechts te zwenken, hierdoor is er een goede controle op het afvoeren van het vuil. Het zwenken is bij de mechanische variant mogelijk door een handmatige verstelling. De rubberschuif kan in 5 verschillende standen geplaatst worden, namelijk midden voor en zowel 45 graden als 22,5 graden links en rechts.

Omschrijving

De TenWM is verkrijgbaar is twee types, namelijk de TenWMG en de TenWM. De TenWMG is standaard uitgevoerd met CAT 1 en 2 en lepelinsteek, hierdoor is de TenWMG geschikt voor heftrucks en trekkers. De TenWM is geschikt voor aanbouwdelen. Deze aanbouwdelen zijn demontabel (voor de aanbouwdelen zie het document Kemp aanbouwdelen).

De TenWM is volledig gegalvaniseerd. Hierdoor is de schuif niet meer gevoelig voor weersinvloeden, waardoor het rubber tot op het frame afgesleten kan worden.

De TenWM is verkrijgbaar in vier verschillende breedtes, namelijk:

-          1.800 mm 

-          2.200 mm

-          2.500 mm

-          2.700 mm

Bij de keuze voor één van de werkbreedtes is het belangrijk om rekening te houden met de voertuigbreedte. Wanneer de schuif namelijk te smal is, kan het vuil niet naast het voertuig geschoven worden.

Voor extra specificaties, zie het document productspecificaties.

Sluiten