Kemp machines - Landbouw, GWW/Infra, Tuin en Park
Terug

Youtube

Rubberschuif met bakinsteek (RSVB)

Verkijgbaar in rubberlengte: 2200, 2800 en 3200 mm

De vaste schuiven van Kemp zijn geschikt om voerresten, modder, mest, sneeuw, recyclingresten, snippers, e.d. te verplaatsen. De hoeken van de vaste schuiven zijn in een 30 graden hoek geplaatst, hierdoor kan het vuil goed verplaatst worden.

De vaste schuiven zijn volledig verzinkt. De zinklaag beschermt de schuif goed tegen de invloeden van het weer en het vuil.

Omschrijving

De rubberbakschuif is enkel verkrijgbaar met bakinsteek. Met de bak op de voorlader of shovel kan de schuif snel opgepakt worden.

De rubberbakschuif is verkrijgbaar in twee types, namelijk de RSVB en de RSVBK. De RSVBK is de verzwaarde variant van de RSVB. Het U-profiel, achter het rubber, is bij de RSVBK vervangen voor een kokerbalk (180*180*8). De koker achter deze balk is 8 mm dik i.p.v. 4 mm bij de RSVB. De zijkokers zijn ook verzwaard van 4 mm naar 6 mm dikte.

De RSVBK is voorzien van een rubberversteviging aan het uiteinde van de koker. Hierdoor is de kans op scheuren in de rubbermat kleiner, wanneer er bijvoorbeeld strak lang het voerhek of muur wordt geschoven.

De RSVB is verkrijgbaar in de maten 2.200, 2.800 en 3.200 mm. De RSVBK in de maten 2.800 en 3.200 mm. Het is van belang dat u kiest voor een schuif die minimaal 250 mm breder is dan de bak.

De RSVB 2.200 is standaard geleverd met een rubber van 400 mm hoog, bij de RSVB 2.800 en 3.200 kunt u kiezen voor 400 of 500 mm hoog. De RSVBK is standaard geleverd met een rubber van 500 mm hoog. In dit hogere rubber zijn twee rijen gaten geboord, waardoor u het rubber kan omdraaien of laten zakken wanneer een kant versleten is.

Opties:

Wanneer u de schuif wilt vastklemmen in de bak, kan u kiezen voor een hoeklijn. Door de hoeklijn vast te zetten op de bakinsteek kan de schuif goed geklemd worden in een bak met bovenklem.

Wanneer u de schuif wilt gebruiken aan een bak met snijmes is een verstelbare buis gewenst. Deze verstelbare buis stelt u in staat om de schuif goed te klemmen, zonder dat het snijmes beschadigd.

Sluiten