Kemp machines - Landbouw, GWW/Infra, Tuin en Park
Terug

Vaste rubberschuif met lepelinsteek (RSVKLI)

Verkijgbaar in rubberlengte: 1400, 1800, 2200, 2500, 2800, 3000, 3200, 3400 en 3800 mm

De vaste schuiven van Kemp zijn geschikt om voerresten, modder, mest, sneeuw, recyclingresten, snippers, e.d. te verplaatsen. De hoeken van de vaste schuiven zijn in een 30 graden hoek geplaatst, hierdoor kan het vuil goed verplaatst worden.

Omschrijving

De RSVKLI is de zwaarste uitvoering vaste schuif die bij Kemp verkrijgbaar is. Zodoende is deze schuif geschikt voor intensief schuifwerk en goed bruikbaar als aanbouwdeel op zware voertuigen. 

De RSVKLI is standaard uitgevoerd met lepelinsteek. De schuif is gemakkelijk aan- en los te koppelen van uw voertuig.

De lepelinsteek uitvoering is volledig verzinkt. De zinklaag beschermt de schuif goed tegen de invloeden van het weer en het vuil. 

De RSVKLI is verkrijgbaar in twee types, namelijk de RSVKSLI en de RSVKLLI. Bij de RSVKSLI is er gebruik gemaakt van een 140 mm kokerbalk en bij de RSVKLLI van een 180 mm kokerbalk.

De RSVKSLI is verkrijgbaar in de maten 1.400 tot 3.200 mm en de RSVKLLI in de maten 2.500 tot 3.800 mm. Bij de RSVKSLI serie kunt u kiezen voor een rubber van 400 of 500 mm hoog. Bij de RSVKLLI is het rubber standaard 500 mm hoog. In dit hogere rubber zijn twee rijen gaten geboord, waardoor u het rubber kan omdraaien of laten zakken wanneer een kant versleten is.

Opties:

LIAK

Standaard word deze schuif enkel geleverd met lepelinsteek. Echter is het ook mogelijk om lepelinsteek en aanbouwdelen te integreren op één schuif. Hierbij word het op de kokers van de lepelinsteek een bok gebouwd, waar diverse aanbouwdelen aan geschroefd kunnen worden.

Sluiten