Kemp machines - Landbouw, GWW/Infra, Tuin en Park

Balensnijder (BSN)

De Kemp balensnijder kan ronde balen tot 1.600 mm doorsnijden, zodat het voer voor het voerhek verdeeld kan worden of in de voerwagen gelost. Het net en de folie dat om de baal zit wordt door een dubbele klembek beetgehouden. Na het openen van het snijframe blijft de klem het folie en net beethouden totdat het snijframe boven is. Hierdoor kan na het uitpakken van de baal het net en de folie worden afgevoerd.

Omschrijving

De balensnijder is uitgevoerd met 6 tanden dan 45 mm dik en 8 grove snijmessen voor een gemakkelijke snijwerking, ook in taai gras. De balensnijder is vervolgens uitgevoerd met twee cilinders welke zorgen voor een stabiele en gelijke snijwerking. Het draaipunt bestaat uit een zware as met teflon glijlagers. Het gewicht is ± 525 kg.

Het voertuig dient één dubbelwerkende functie te hebben.

De balensnijder is verkrijgbaar met de aanbouwdelen die bij uw voertuig horen (voor de aanbouwdelen zie het document Kemp aanbouwdelen).

Opties:

Demontabele haken: Het is mogelijk om de aanbouwdelen niet gelast maar demontabel te bestellen. Hierdoor kan u de aanbouwdelen gemakkelijk vervangen, wanneer nodig.

Sluiten