Kemp machines - Landbouw, GWW/Infra, Tuin en Park

Stroklem (STK)

De stroklem van Kemp is geschikt om met een voorlader, shovel of verreiker een stapel balen te verzetten. De stroklem heeft 2 uitvoeringen, namelijk:

STKS: deze lichte versie van de stroklem heeft een maximaal hoogte bereik van 2400 mm, mits de kokers zijn uitgeschoven. De STKS is geschikt voor 2 balen van 900 mm hoog of 3 balen van 700 mm hoog.

STKL: deze zware versie van de stroklem heeft een maximale hoogte bereik van 3 meter. de STKL is geschikt voor 3 balen van 900 mm hoog of 4 balen van 700 mm hoog.

De stroklem wordt bediend met 1 dubbelwerkende cilinder.

Omschrijving

De STKS is voorzien van 10 haken en de STKL is voorzien van 14 haken die in de baal draaien. Deze haken zorgen ervoor dat alle opgepakte balen worden vastgeklemd tegen het frame. Wanneer de klem voorover gekanteld wordt, blijven de balen hangen doordat de tanden het stro bij het inklemmen steeds vaster tegen het frame aan trekken. Bij het inklemmen of uitdraaien kunnen de balen niet verschuiven

In de stroklem zijn drie conische inlasbussen voor montage van 45 mm frontladertanden gemonteerd, welke ook in het frame kunnen worden opgebouwd.

Gewicht STKS: 480 kg
Gewicht STKL: 680 kg.

De stroklem is verkrijgbaar met de aanbouwdelen die bij uw voertuig horen (voor de aanbouwdelen zie het document Kemp aanbouwdelen).

Sluiten