Kemp machines - Landbouw, GWW/Infra, Tuin en Park

Vaste rubberschuif met kokerframe (RSVK)

Verkijgbaar in rubberlengte: 1400, 1800, 2200, 2500, 2800, 3000, 3200, 3400 en 3800 mm

De vaste schuiven van Kemp zijn geschikt om voerresten, modder, mest, sneeuw, recyclingresten, snippers, e.d. te verplaatsen. De hoeken van de vaste schuiven zijn in een 30 graden hoek geplaatst, hierdoor kan het vuil goed verplaatst worden.

De vaste schuiven zijn te leveren met aanbouwdelen voor (mini)shovels, trekkers, verreikers, heftrucks, e.d. (voor de aanbouwdelen zie het document Kemp aanbouwdelen).

Omschrijving

De RSVK is de zwaarste uitvoering vaste schuif die bij Kemp verkrijgbaar is. Zodoende is deze schuif geschikt voor intensief schuifwerk en goed bruikbaar als aanbouwdeel op zware voertuigen. 

Bij de RSVK is er gebruik gemaakt van een rubber steunvoet, hierdoor staat de schuif altijd recht en is deze snel aan te koppelen. 

De RSVK is buiten de aanbouwdelen om volledig verzinkt. De zinklaag beschermt de schuif goed tegen de invloeden van het weer en het vuil. De aanbouwdelen zijn gelakt in onze eigen spuiterij. Hierbij zijn de aanbouwdelen behandeld met een hoogwaardige 2 componenten roestwerende primer, en afgewerkt met een 2 componenten polyurethaan hoogglans coating. Voordelen van deze coating zijn de hechting en de slagvastheid, daarnaast is de buitenduurzaamheid zeer goed door het hoge glansbehoud en kleurechtheid.

De RSVK is verkrijgbaar in twee types, namelijk de RSVKS en de RSVKL. Bij de RSVKS is er gebruik gemaakt van een 140 mm kokerbalk en bij de RSVKL van een 180 mm kokerbalk.

De RSVKS is verkrijgbaar in de maten 1.400 tot 3.200 mm en de RSVKL in de maten 2.500 tot 3.800 mm. Bij de RSVKS serie kunt u kiezen voor een rubber van 400 of 500 mm hoog. Bij de RSVKL is het rubber standaard 500 mm hoog. In dit hogere rubber zijn twee rijen gaten geboord, waardoor u het rubber kan omdraaien of laten zakken wanneer een kant versleten is.

De terreinschuiver is verkrijgbaar met de aanbouwdelen die bij uw voertuig horen (voor de aanbouwdelen zie het document Kemp aanbouwdelen).

Sluiten