Kemp machines - Landbouw, GWW/Infra, Tuin en Park

Vaste rubberschuif met extra volume (RSVKD)

Verkijgbaar in rubberlengte: 2200, 2800, 3200 en 3800 mm

De vaste schuiven met dubbele knik zijn geschikt om voerresten, modder, mest, sneeuw, recyclingresten, snippers, e.d. te verplaatsen. De hoeken van de vaste schuiven zijn twee keer in een 25 graden hoek geplaatst, hierdoor kan het vuil goed verplaatst worden.

De vaste schuiven zijn te leveren met aanbouwdelen voor (mini)shovels, trekkers, verreikers, heftrucks, e.d. (voor de aanbouwdelen zie het document Kemp aanbouwdelen).

Omschrijving

De RSVK is buiten de aanbouwdelen om volledig verzinkt. De zinklaag beschermt de schuif goed tegen de invloeden van het weer en het vuil. De aanbouwdelen zijn gelakt in onze eigen spuiterij. Hierbij zijn de aanbouwdelen behandeld met een hoogwaardige 2 componenten roestwerende primer, en afgewerkt met een 2 componenten polyurethaan hoogglans coating. Voordelen van deze coating zijn de hechting en de slagvastheid, daarnaast is de buitenduurzaamheid zeer goed door het hoge glansbehoud en kleurechtheid.

De RSVKD is verkrijgbaar in twee types, namelijk de RSVKSD en de RSVKLD. Bij de RSVKSD is er gebruik gemaakt van een 140 mm kokerbalk en bij de RSVKLD van een 180 mm kokerbalk.

De RSVKSD is verkrijgbaar in werkbreedtes van 1.800, 2.350 en 2.750 mm en de RSVKLD in een werkbreedte van 3.200 mm. Bij de RSVKSD serie kunt u kiezen voor een rubber van 400 of 500 mm hoog. Bij de RSVKLD is het rubber standaard 500 mm hoog. In dit hogere rubber zijn twee rijen gaten geboord, waardoor u het rubber kan omdraaien of laten zakken wanneer een kant versleten is.

De terreinschuiver is verkrijgbaar met de aanbouwdelen die bij uw voertuig horen (voor de aanbouwdelen zie het document Kemp aanbouwdelen).

Sluiten